середу, 22 лютого 2017 р.

Конкурси

«Шкільний портал»  пропонує  учням навчального закладу долучитися до конкурсу
"Ми – Патріоти України!"
Адже  Україна — наша Батьківщина, і хочеться знати про неї як найбільше. До участі запрошуються учні 5 - 11 класів. Конкурс включає в себе завдання різного рівня та об'єднує в собі питання з історії, географії, мови та літератури України.
Вартість участі для кожного учасника від ЗНЗ коштує 15 грн. Мінімальна кількість учасників від ЗНЗ – 6 учнів. Учасники отримають електронні сертифікати різних ступенів. Електронним сертифікатом також буде нагороджено учителя, який здійснюватиме функції куратора від ЗНЗ.
Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши за посиланням:  сторінка конкурсу


Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс "Левеня"

Конкурс “Левеня”, який проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України, запрошує всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати змагатися і перемагати, взяти участь у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі. Перевірте свої знання і інтуіцію, поміряйтеся силами з ровесниками з усієї України. Детальніше про конкурс ...

"Олімпіс 2017 - Весняна сесія"!
Всіх учнів 1—11 класів, а також учнів інших навчальних закладів запрошуємо взяти участь у Міжнародному дистанційному конкурсі з інформаційних технологій «Олімпіс 2017 - Весняна сесія».
Головна мета конкурсу з інформаційних технологій «Олімпіс» — підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення учнів навчальним предметом. Це не олімпіада, у конкурсі є завдання різного рівня складності, тому у конкурсі можуть взяти участь всі учні без винятку. Детальніше про конкурс...

Немає коментарів:

Дописати коментар